Головна » 2011 » Лютий » 5 » Трансфери 2011 зима
09:50:11
Трансфери 2011 зима
Трансфери 2011 зима
Карлос Тевез Трансфери 2011 продовжують дивувати... За інформацією німецького видання Bild, клуб бундесліги "Хоффенхайм" придбав у англійського "Ліверпуля" голландського нападника Райана
Бабеля за сім мільйонів євро. І хоча офіційного підтвердження клубів ще немає, за даними Bild, про це стане відомо в найближчі кілька годин. Випускник
знаменитої академії "Аякса", Бабель з 2007 року захищав кольори
"Ліверпуля", проте так і не зміг завоювати місце в основному складі мерсисайдського клубу. У цьому сезоні 24-річний форвард взяв участь лише в дев'яти матчах прем'єр-ліги і забив один гол.
У складі збірної Голландії на рахунку Бабеля 40 матчів і п'ять забитих м'ячів.
«Астон Вілла»офіційно оголосила про підписання контракту з 26-річним нападником «Сандерленда» Дарреном Бентом, повідомляє сайт англійського клубу.
Деталі операції не розкриваються, але відомо, що цей трансфер став рекордним в історії команди. Контракт форварда розрахований до червня 2015 року.

Гігант англійської Прем'єр Ліги "Челсі" намагається купити форварда "Удінезе" Алексіса Санчеса. "Сині" готові запропонувати за 22 річного чилійця 26 мільйонів євро. Проте раніше бос клубу з Удіне Джампалоло Поццо офіційно заявляв, що в січні Санчес команду не покине. Після цього "Інтер" вибув з боротьби за форварда, а "Барселона" і МЮ стримали свій запал. Тепер робить спробу "Челсі".

За 19 матчів у нинішньому сезоні Санчес забив 5 голів і зробив 6 результативних передач. Трансфери 2011 зими продовжують радувати своїми несподіванками

Спортдіректор іспанської "Севільї" Рамон Мончил заявив, що клуб не буде продавати бразильського форварда Луїса Фабіано. Раніше посилено мусувалися чутки, що гравцем збірної Бразилії активно цікавиться "Ювентус".
"Мені невідомо про інтерес" Ювентуса "до Луїсу Фабіано, хоч ми дуже тісно спілкуємося з туринцями, але ніколи не обговорювали перехід нашого форварда. Не надходило до нас і пропозицію" Корінтіанса ", та взагалі Луїса Фабіано ніхто не буде продавати"
Лівий захисник хіхонського "Спортинга" Хосе Анхель може перейти до "Дніпра". 21-річному іспанцеві пропонують у Дніпропетровську 5-річний контракт з умовами, поліпшеними в 4 рази в порівнянні з його нинішньою зарплатою, а сам клуб отримає компенсацію в 5 мільйонів євро. Виручені кошти "Спортінг" має намір витратити на покупку форварда і оплату оренди плеймейкера Андре Кастро з "ПортуЦією пропозицією "Дніпро" перейшов дорогу "Малазі" і "Валенсії", які готові викласти за "Коте" 3 мільйони євро.
"Севілья" спробує отримати півзахисника "Інтера" Саллі Мунтарі. Станеться це у випадку, якщо андалузці не вдасться домовитися з "Русенборгом" по Ентоні Аннану.

Колишній гравець "Портсмута", офіційно попросив трансфер з міланського клубу, розглядається "Севільєю", як варіант посилення в центрі поля. Зі свого боку, "Інтер" розраховує продати гравця збірної Гани, оренда його не цікавить.Наступні оновлені трансфери зими 2011 будуть опубліковані через кілька днів.
Переглядів: 1104 | Додав: VIKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода в Україні
МІНІ - ЧАТ
ГРУПА ВКОНТАКТЕ
опитування
Хто найкращий Гравець ФК ГАЛИЧИНА (ЗАСТАВНЕ) в Сезоні 2011 р.
Всего ответов: 392
Друзі Сайту
статистика
Статистика
Сейчас на сайте
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Посетившие за день
[ Полный Список ]